“Wie is Mastmotoren”

Mijn naam is Bert van der Mast, eigenaar van Mastmotoren. Motoren en bromfietsen hebben altijd al mijn interesse gehad, toen ik 12 was heb ik mijn eerste brommer (Puch) gekocht en vanaf die tijd ben ik altijd bezig geweest met het knutselen en sleutelen aan brommers.

Toen ik 21 jaar werd heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en ging ik aan mijn eigen motor sleutelen.

Voor mijn eerste buitenlandse motortrip moest ik een nieuwe set tandwielen en ketting monteren maar omdat ik niet over het juiste gereedschap beschikte ging ik naar de plaatselijke motorzaak.

Deze motorzaak was PSM in Zevenbergen, de zaak had het erg druk en vroegen “zou jij het zelf kunnen monteren met ons gereedschap? “. Dat ging mij prima af, en blijkbaar had de eigenaar dat ook in de gaten.

Aan mij werd de vraag gesteld of ik bij hem in de zaak wou komen helpen, de opleiding werd door de eigenaar verzorgd.

Zo begon het en na 10 jaar “opleiding” had ik het geluk de zaak te mogen voortzetten.

In 2022 is PSM overgegaan in Mastmotoren en zijn wij verhuisd van de Hil 8 naar de Hil 10 in Zevenbergen waar een nieuwe showroom en werkplaats zijn gerealiseerd.

Bij Mastmotoren kunt u terecht voor verkoop en onderhoud aan alle type/merken motoren en scooters.

Of het nu om een woonwerk of showmotor gaat, ze worden met dezelfde aandacht en passie behandeld.

Ook kunnen wij door ons brede netwerk van leveranciers bijna alle motor gerelateerde zaken leveren, zoals onderhoudsmiddelen, accessoires en onderdelen. Een deel is standaard op voorraad en anders vaak de volgende dag in huis.

Kom gerust eens langs een vers bakje koffie staat altijd klaar!

Graag tot ziens bij Mastmotoren!